Vanuit Gent: U komt via de E17 de Kennedytunnel binnengereden. Afslag nr 5 "Antwerpen - Centrum”. Volg wegwijzers "Schelde” tot aan de eerste stoplichten. Sla links af , rechtdoor tot aan de T-splitsing met de Schelde. Sla rechtsaf. Na de derde stoplichten bevinden we ons aan de rechterkant.

Vanuit Brussel: U komt via de ring rond Antwerpen. Afslag nr 5 "Antwerpen - Centrum”. Volg wegwijzers "Schelde” tot aan de eerste stoplichten. Sla links af , rechtdoor tot aan de T-splitsing met de Schelde. Sla rechtsaf. Na de derde stoplichten bevinden we ons aan de rechterkant.


* Deze velden moeten worden ingevuld.

Akkoordverklaring gegevensgebruik

Ik ga ermee akkoord dat de gegevens die ik bij deze contactaanvraag heb doorgegeven worden gebruikt om mij te adviseren, productinformatie toe te sturen en serviceaanbiedingen per post, telefoon en e-mail te doen toekomen, alsmede dat deze gegevens worden gebruikt voor marktonderzoeksdoeleinden door.
Indien u verwerking en gebruik van uw gegevens op een later tijdstip wilt herroepen, neem dan contact op met b metropool bvba, Jordaenskaai 2, 2000 Antwerpen. U kunt ook een mailtje sturen naar: info@bmetropool.be. Helaas kunnen we u daarna niet meer van informatie en advies voorzien.